تسهیلگر و شتاب دهنده صادرات کالا

آیا در تجارت و صادرات کالا تازه وارد هستید و نمیدانید از کجا و چگونه شروع کنید؟ آیا در حال صادرات هستید و قصد توسعه بازار و افزایش فروش خود را دارید؟ یا اینکه به تجارت علاقه دارید و به دنبال مشاور و همراهی امین و متخصص در تجارت هستید؟ در هر صورت ما در شروع یا توسعه صادرات در کنار شما هستیم تا از شما تاجری موفق ساخته و راه را برای ثروتمند شدن و موفقیتتان هموار کنیم.

عکاسی و فیلمبرداری صنعتی


امروزه با پیشرفت تکنولوژی و قابلیت انجام بسیاری امور از طریق اینترنت و شبکه های مجازی، همچنین سختی و هزینه بر بودن حضور خریداران خارجی درکشور ایران جهت بازدید از کارخانه یا محصولات صادراتی، ارائه مشخصه های فنی و شکل ظاهری محصولات ارزش دوچندان پیدا کرده است.بنابراین تهیه و طراحی کاتالوگ ، بروشور و برگه مشخصات فنی محصولات وخدمات امری کاملا تخصصی و مهم بوده که می توان از آن بعنوان گام اول و زیربنای شروع صادراتی پایدار و سودآور نام برد.از آنجا که عکاسی و فیلمبرداری صنعتی امری کاملا تخصصی و تاثیرگذار در جذب مشتری و شروع فروش صادراتی است، ما بهترین تیم را برای انجام هرچه بهتر معرفی محصولات و خدمات شما صادرکنندگان گرامی گردآوری نموده و صادرتی سودآور را برای شما عزیزان رقم میزنیم.

از کار فرما انتظار داریم که:
– محیط کار یا سوژه را برای عکاسی آماده کند تا کیفیت و سرعت کار بالا رود.
– سوژه های مدنظر برای عکاسی را بررسی کنند تا (کثیف نباشد، زدگی و خوردگی و دیگر مواردی که ممکن است روی خروجی سوژه تاثیر منفی بگذارد.
– نور محیط را بررسی کنید و اگر نور کافی نیست با عکاس مشورت کنید.
– اگر قرار است از کارمندان عکس تهیه شود بهتر است از کارکنان بخواهید با ظاهری آراسته و پوششی مناسب جلوی دوربین قرار گیرند. بهتر است برای پوشش مناسب و یکدست از کارکنان بخواهید از لباس سازمانی استفاده کنند.
– رعایت نکات ایمنی در عکاسی: اگر محیط یا سوژه عکاسی خطرناک می باشد حتما با عکاس مشورت کرده و یک فرد با تجربه درخواست کنید که راهنمای عکاس باشد.
– بعد از مشورت های لازم با کارفرما تیم عکاسی به کارخانه اعزام می شود. تیم عکاسی به همراه کارفرما مجدد از فضا و سوژه ها دیدن می کنند و عکاس با توجه به نور و سوژه کار خود را شروع می کنید.
– کار عکاسی ممکن است بین یک ساعت تا چندین روز کاری نیز طول بکشد که کانون تبلیغاتی مدرن طرح به شما پروژه های یک روزه عکاسی را پیشنهاد می دهد.
– بعد از اتمام پروژه، کارفرما از میان تصاویر گرفته شده چندین عکس صنعتی را انتخاب می کند برای ویرایش آماده سازی و بعد از مونتاژ و تایید کارفرما پروژه به اتمام می رسد.
عکاسی و فیلمبرداری صنعتی
فیلمبرداری صنعتی مشابه تصویربرداری صنعتی می باشد و از سوژه های منتخب بر اساس نیاز عکسبرداری و فیلمبرداری می شود. در برخی موارد ممکن است به علت (فضای وسیع، طرز استفاده از ماشین آلات ، فضای کارخانه و دیگر موارد) نتوان از سوژه ها عکسبرداری نمود و نیاز است فیلمبرداری صنعتی انجام شود. فیلمبرداری صنعتی معمولا با دوربین های فیلمبرداری و هلی شات انجام می شود. آیریک با استفاده از تجهیزات مدرن عکاسی و فیلمبرداری صنعتی آماده خدمات فیلم برداری از خط تولید، کارخانه، فیلم برداری هوایی (هلی شات) و سایر پروژه های فیلمبرداری می باشد.
برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان آیریک تماس  بگیرید.

طراحی و تهیه کاتالوگ تجاری به زبان بازار هدف

شاید با خود فکر کنید ترجمه کاتالوگ و بروشور امری ضروری نیست، ولی شواهد زیادی نشان می‌دهند انتشار کاتالوگ یا بروشور به زبان‌های بومی در بازارهای جهانی باعث فروش بیشتر و افزایش وفاداری مشتری می‌شود.
ترجمه کاتالوگ یکی از انواع ترجمه تجاری و بازاریابی محسوب می‌شود که انجام شدن آن به بهترین شکل می‌تواند منجر به افزایش اعتبار، وفاداری مشتریان و افزایش فروش شود.

چرا ترجمه کاتالوگ برای کسب‌وکارها اهمیت دارد؟
کاتالوگ نماینده اصلی محصول یا خدمت ارائه‌شده توسط شماست. فکر می‌کنید اگر مشتریان شما نتوانند توضیحات محصولی را بخوانند یا دقیقاً متوجه شوند این محصول چیست،‌ آن را خریداری می‌کنند؟ حتی ممکن است نحوهٔ سفارش دادن را نفهمند. بسیاری از شرکت‌های بزرگ به دلیل عدم ترجمه کاتالوگ و بروشور مشتریان بالقوه خود را از دست می‌دهند. علاوه براین، عدم ترجمه کاتالوگ یا بروشور منجر به مشکلاتی در نحوه استفاده از کالا برای مشتریان می‌شود چراکه به دلیل عدم تطابق زبان آن‌ها راهنمای استفاده از محصول را متوجه نشدند یا اصلاً آن را نخوانده‌اند.
بنابراین بعد از عکاسی و فیلمبرداری صنعتی آنچه اهمیت فراوان دارد تدوین و جمع آوری اطلاعات و جزئیات کامل محصولات و خدمات صادراتیدر قالب کاتالوگ و بروشور است.یک صادرکننده حرفه ای بایستی ضمن تهیه کاتالوگ حرفه ای با توجه به زبان محلی بازار هدف صادراتی که درطرح بازرایابی صادراتی مشخص گردیده اقدام به ترجمه و طراحی کاتالوگ به زبان بازارهای هدف و بر اساس فرهنگ و اعتقادات آنها نماید.
شرکت آیریک با داشتن مترجمین متخصص و کارشناسان بومی حاضر در بازار هدف بهترین ترجمه و طراحی کاتالوگ و برگه مشخصات کالا وخدمات را انجام داده و به همه صادرکنندگان عزیز طرف قرارداد خود کمک می کند تا از دیدگاه مشتریان خارجی خود به عنوان صادرکننده ای کاملا حرفه ای و توانمند دیده شوند.

بازاریابی بین المللی

بازاریابی بین المللی دارای ابعاد مختلفی است از جمله:

– بازار گرایی: توجه، تمایل و گرایش به بازار و نیاز مشتریان اولین ویژگی بازاریابی جدید است.
– بازار شناسی: تحقیقات بازاریابی و بررسی بازارها لازمه ی هر حرکت عاقلانه و هر تصمیم اصولی است.
– بازاریابی: یافتن بازار هدف و بخش بندی یا تقسیم بازارها و تعیین محصولات شرکت برای مناسب ترین بازارها.

– بازارسازی: ایجاد و افزایش سهم بازار، ساختن تصویر مناسب و یافتن جای دلخواه در بازار با استفاده از عوامل قابل کنترل بازاریابی یعنی محصول، قیمت، توزیع و تبلیغ
– بازارگرمی: آمادگی برای رقابت، حضور در صحنه بازارها و نمایشگاه‏ها، انجام تبلیغات و ترفیعات و تشویقات به موقع جهت آگاه ساختن، متقاعد کردن و ترغیب مشتریان برای ارتباط بیشتر با سازمان و خرید از آن و مقابله با حرکات رقیب
– بازارگردی: ویترین گردی ‏جهانی، حضور در صحنه مبادلات و بازارها، اطلاعات و ارتباطات بازار بازار یاب را وادار می سازد تا بیش از دیگران با تحولات و تغییرات بازارها آشنا گردد
– بازارسنجی: مقایسه و ارزیابی گذشته و حال خود و دیگران برای ترسیم آینده یعنی تحلیل موقعیت بازار با توجه به آنچه بودیم و داشتیم، آنچه هستیم و داریم و آنچه باید داشته باشیم.
– بازار داری: افزایش یا حفظ مشتریان و تشویق و ترغیب آنان به خرید بیشتر و تداوم خرید از طریق ایجاد “رضایت” در آنان.
– بازار گردانی: اداره کردن بازار از طریق مدیریت بازار(محصول، قیمت، توزیع و ارتقاء) که شامل برنامه ریزی، اجرا و کنترل امور گوناگون بازار و ابعاد مختلف بازاریابی است
تیم بازاریابی شرکت آیریک با ارائه طرحها و خدماتی کاملا حرفه ای تمام نیازهای صادرکنندگان عزیز در زمینه بازرایابی بین الملل را رصد نموده و بعنوان مشاور و بازوی اجرایی از صفر تا صد صادرات در کنار ایشان می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با کارشناسان آیریک تماس گرفته یا شرح کامل خدمات طرح بازاریابی صادرات را مشاهده کنید.

اعتبارسنجی خریداران خارجی

فرآیندی است که درآن وضعیت اعتباری خریدار خارجی و توان مالی آنها جهت بازپرداخت بدهی با استفاده از اطلاعات کمی و کیفی موجود در گزارش اعتبارسنجی مورد ارزیابی قرار گرفته و منجر به تعیین سقف اعتباری برای خریداران می گردد. هدف کلی اعتبارسنجی خریداران خارجی، اندازه گیری احتمال قصور این خریداران در ایفای تعهدات و بررسی توانایی بازپرداخت به موقع بدهی به صادرکنندگان، با تعیین رتبه و سقف اعتباری برای آنان می باشد.
باشد.این فرآیند ازطریق خرید گزارشهای اعتباری از موسسات اعتبارسنجی در نقاط مختلف دنیا، ترجمه گزارش و تجزیه و تحلیل محتویات آن یا بررسی مستقیم صورتهای مالی شرکت خریدار، اخذ شده از متقاضی اعتبارسنجی صورت می گیرد، که نهایتاً براساس الگوهای اعتبارسنجی مصوب منجر به تعیین سقف اعتبار جهت ارائه پوشش بیمه ای می گردد.به منظور اعتبارسنجي خریدار بایستی:

– فرم درخواست اعتبارسنجی خریداران خارجی را از اینجا دانلود نمایید و مشـخصات كامـل صادر کننده ( به زبان فارسی) و خریدار کـه شـامل: نـام، آدرس، تلفن، فاكـس و … (به زبـان انگليسـي) است را در اختیـار آیریک قرار دهید
– بررسی و اعلام هزینه اعتبارسنجی
نحوه محاسبه هزینه اعتبارسنجی خریداران خارجی: هزینه موسسه اعتبارسنجی+هزینه اداری+ مالیات بر ارزش افزوده
در صورت صدور بیمه¬ نامه هزینه اداری مسترد می¬ گردد.
– واریز هزینه اعتبار سنجی مدت
– زمان موردنياز جهت اعتبارسنجی و تعيين سقف اعتبار: حداكثـر ظـرف مـدت 10 روز كاري پـس از وصـول فيـش واريـز هزينـه اعتبارسـنجي، گـزارش تعييـن سـقف اعتبـاري جهـت تاييـد اركان تصميـم گيـري ارائـه خواهـد گرديـد. البتـه بـا توجـه بـه مـدت زمـان طولانی ارائـه اطلاعات اعتبـاري فروشندگان واقع در كشـورهاي عراق، افغانسـتان و CIS ،اين مـدت زمـان بـه 20-15 روز كاري افزايـش مـي يابـد.

صدور بیمه نامه های صادراتی

شرايط كلي ارائه پوششهاي بيمه اي صادراتی
– قابل پوشش بودن كشور خريدار و خود خريدار، بانك خريدار و يا ضامن وي
– در حـال حاضـر فهرسـت كشـورهاي قابل پوشـش صندوق و سـقف پوشـش هـر كشـور همچنيـن بانكهاي مـورد قبول صنـدوق و سـقف اعتبار هـر بانك در بسـياري از كشـورها تعيين شـده و در سـايت صنـدوق موجود مي باشـد
– سـقف پوشـش خريـداران نيـز پـس از انجام اعتبار سـنجي از ايشـان تعيين ميگـردد.
باشد.شرح صدور بيمه نامه هاي كوتاه مدت:
ايـن نـوع بيمـه نامه ها جهت پوشـش اعتبـارات كوتاه مـدت (تا دو سـال) ارائه مـي گردند.
واجدين شرايط اخذ بيمه نامه: كليـه صادركنندگان خدمـات و كاالهاي ايراني كـه داراي كارت بازرگاني معتبر مي باشند.
مراحل صدور بيمه نامه های کوتاه مدت :
1- درخواست كتبي صدور بيمه نامه از سوي صادركننده
2- دريافـت مـدارك مـورد نيـاز از صادركننـده از جمله قـرارداد فـروش/ اعتباراسـنادي گشـايش شـده به نفـع وي جهت تشـكيل پرونده
3- بررسي قرارداد فروش/ اعتبار اسنادي (ارائه مشاوره)
4- اعتبـار سـنجي از خريـدار/ بانك گشـايش كننده اعتبار اسـنادي.
5- طـرح و تصويـب صـدور بيمـه نامـه در كميتـه فنـي/ و عنداللـزوم هيأت مديره پـس از وصول گزارش اعتبـار سـنجي از وضعيـت خريـدار/ بانـك خارجي
6- دريافت حق بيمه از صادركننده
7- صدور بيمه نامه به نفع متقاضي و تحت پوشـش قرار گرفتن قرارداد فروش / اعتبار اسـنادي صادراتي
مدارك مورد نياز:
پـس از وصـول گـزارش اعتبـار سـنجي مثبـت از خريـدار خارجـي (در موقعـي كـه معاملـه بـر اسـاس قـرارداد انجـام مـي گيـرد) يـا بانـك گشـايش كننده اعتبـار اسـنادي (در حالتيكـه معامله بر اسـاس اعتبار اسـنادي انجـام مي گيرد)مدارك ذيل جهت تشـكيل پرونـده از صـادر كننـده اخـذ ميگـردد:
1- -تصوير قرارداد فروش يا اعتبار اسنادي
2- -تصوير اساسنامه شركت (متقاضی)
3- -تصوير كارت بازرگاني معتبر
4- -تصوير آگهي ثبت و آخرين تغييرات آن
5- -گزارشـي از زمينـه فعاليـت و سـوابق صادراتـي متقا ضي
6- -درخواسـت كتبـي متقاضـي جهـت صـدور بيمـه نامـه
– مدت زمان مورد نياز جهت صدور :
حداكثـر ظـرف مـدت 7 روز كاري پـس از وصـول گـزارش اعتبـار سـنجي مثبـت از وضعيـت خريـدار/ بانـك گشـايش كننـده اعتبـار اسـنادي
* در صورتيكـه دوره بازپرداخـت از دو سـال بيشـتر شـود بيمـه نامـه خـاص صـادرات با شـرايط فـوق بصـورت ميان مـدت صـادر مي گـردد.
شرح صدور بیمه نامه کل گردش صادرات
به کمک این بیمه نامه، کلیه صادرات صادرکنندگان ایرانی طی یکسال به کشورهای مختلف با خریداران گوناگون در برابر ریسکهای عمده سیاسی و تجاری تحت پوشش قرار می گیرد. بعبارت دیگر چنانچه در اثر بروز هر یک از ریسکهای تحت پوشش، صادرکننده ایرانی موفق به وصول مطالبات خود از هر یک از خریداران خارجی نگردد، این صندوق براساس بیمه نامه صادره نسبت به جبران خسارات وارده به صادرکننده اقدام خواهد نمود. میزان حق بیمه قابل پرداخت براساس شرایط اقتصادی و سیاسی کشور خریدار، شرایط اعتبار اعطایی به خریدار خارجی، سررسید پرداخت و تعیین تعداد خریداران خارجی طرف قرارداد صادراتی و تعداد کشورهای مقصد صادرات از صادرکننده اخذ می گردد. براساس این بیمه نامه، صادرکننده با ارائه پیش فاکتور یا سایر اسنادی که دال بر آمادگی وی برای حمل میزان معینی کالا برای شرکت خریدار است، الحاقیه ای تحت عنوان نامه شمولیت دریافت می نماید که براساس آن پرداخت وجه کالای قابل حمل تحت شمولیت شرایط عمومی بیمه نامه کل گردش صادرات مربوطه قرار می گیرد.
– واجدین شرایط اخذ بیمه¬ نامه:
صادرکنندگان کالا و خدمات که خود یا یکی از مدیران شرکت صادراتی آنها دارای کارت بازرگانی باشند و طی یکسال صادرات به کشورهای مختلف با خریداران گوناگون داشته باشند.
– مدارک مورد نیاز
الف) در مرحله صدور بیمه نامه کل گردش صادرات:
1. تصویر اساسنامه شرکت در صورت حقوقی بودن متقاضی
2. تصویر کارت بازرگانی معتبر.
3. تصویر آگهی ثبت و آخرین تغییرات آن.
4. گزارشی از زمینه فعالیت و سوابق صادراتی شرکت.
ب) در مرحله تحت پوشش قرار گرفتن قرارداد صادراتی و یا اعتبار اسنادی «عملیاتی شدن بیمه نامه»:
1. تصویر قرارداد فروش یا اعتبار اسنادی.
2. پرداخت حق بیمه مربوطه
– مدت زمان مورد نیاز جهت صدور:
صدور بیمه نامه کل گردش صادرات ظرف ۵ روز کاری انجام می شود.
پس از وصول گزارش اعتبار سنجی مثبت از وضعیت خریدار/ بانک، ظرف ۵ روز کاری پوشش لازم تحت بیمه نامه صادره ارائه می گردد.

رفع تعهدات ارز صادراتی

رفع تعهد ارزی از جمله مسائل به روز و جدیدی است که در سال های اخیر رواج یافته است. از سال 1397 بخشنامه ها و مصوباتی درباره نحوه رفع تعهد ارز حاصل از صادرات رواج یافت. برای رفع تعهد ارز حاصل از صادرات باید با هر بار خروج ارز از کشور به وسیله صادرات، متقابلاً ارزی وارد کشور شود.این موضوع باعث نگرانی بسیاری از صادرکنندگانی گردیده که ارز حاصل از صادرات خود را نخواسته یا نتوانسته اند به چرخه اقتصاد کشور بازگردانند.
با تشکیل جلسه کمیته ماده( 2) چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی در تاریخ 21 فروردین ماه سال 1400 در بانک مرکزی، بسته سیاستی برگشت ارز حاصل از صادرات سال‌های 1400-1397 به تصویب رسید که مهمترین رئوس آن به شرح زیر است:
الف) ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال‌ 1397:
1‏- صادرکنندگانی که نسبت به فروش ریالی کالاهای صادراتی در بازه زمانی 1397.01.22 لغایت 1397.05.16 به عراق و افغانستان اقدام کرده و در موعد مقرر نسبت به ثبت اطلاعات فروش ریالی خود در سامانه جامع تجارت اقدام نکرده‎اند، حداکثر تا 1400.03.31 فرصت دارند تا با ثبت اطلاعات فروش ریالی خود در سامانه جامع تجارت، نسبت به رفع تعهدات ارزی مربوطه اقدام کنند.
تبصره: صادرکنندگانی که نسبت به فروش ریالی کالاهای صادراتی خود به سایر کشورها در بازه زمانی فوق اقدام کرده اند، پس از ارائه مستندات به دبیرخانه کمیته اقدام ارزی، در صورت تایید و تعیین مهلت توسط کمیته اقدام ارزی، نسبت به ثبت اطلاعات فروش ریالی خود در سامانه جامع تجارت اقدام و تعهدات ارزی این گروه از صادرکنندگان رفع خواهد شد.
2‏- در صورت احراز وجود ارز حاصل از صادرات کالا، صادرکنندگان دارای پروانه صادراتی سال 1397 امکان رفع تعهد ارزی مربوطه با رعایت شروط تعیین شده و تایید کمیته اقدام ارزی را به شکل فروش حواله ارزی در سامانه نیما، واردات در مقابل صادرات خود و شرکت‌های هم گروه، بازپرداخت بدهی‌های ارزی و فروش ارز در سامانه سنا به شرط ارائه اظهارنامه ورود ارز خواهند داشت. برای این امر ارائه درخواست مکتوب صادرکننده همراه با مستندات مربوطه حداکثر تا 1400.04.31 به کمیته اقدام ارزی مستقر در سازمان توسعه تجارت ضروریست، متعاقبا با تایید کمیته، امکان رفع تعهد با رعایت شروط تعیین شده فراهم خواهد شد.
ب) ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال‌های 1400-1398
1-صادرکنندگان سال 1398 تا پایان تیرماه 1400 و صادرکنندگان سال 1399 تا پایان شهریور ماه 1400 مهلت خواهند داشت تا با ایفای تعهدات ارزی صادراتی خود از معافیت های مربوطه بهره مند شوند. این مهلت صرفا برای تعیین تکلیف مالیاتی صادرکنندگان است و ارتباطی به مهلت ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان مندرج در بند (4) مصوبه 177 ستاد هماهنگی اقتصادی ندارد.
2- صادرکنندگان سالهای 1398 و 1399 مکلفند 90 درصد ارزش پروانه های صادراتی اعلامی توسط گمرک ج.ا.ا را به چرخه اقتصادی برگردانند.
همچنین روش های برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی نیز به شرح ذیل مشخص گردید :
1. ‏فروش ارز به صورت حواله در سامانه نیما
2. واردات در مقابل صادرات خود
3. واگذاری ارز حاصل از صادرات به غیر
4. بازپرداخت بدهی تسهیلات ارزی دریافتی از شبکه بانکی، صندوق توسعه ملی، حساب ذخیره ارزی و فاینانس
5. فروش ارز به صورت اسکناس به بانک‌ها و صرافی‌های مجاز با رعایت مقررات مربوطه
شرکت آیریک با آگاهی کامل از ضوابط قانونی و داشتن ارتباطات کاری با صرافیها، بانکها همچنین دارا بودن اسناد و پروژه های وارداتی جهت فروش ارز و واگذاری پروانه های صادراتی به همه صادرکنندگان گرامی در رفع این دغدغه و داشتن صادراتی مطمئن و قانونمدار کمک رسانی می نماید.